A Spirulina jótékony hatásai összefoglalva
2011.12.21. 11:01
A Spirulinában több, mint 300%-kal több kalcium van, mint a tejben.
Jó a csontoknak, csontritkulásra és a gyermekek növekedésére
• A Spirulinában több, mint 2300%-kal több vas van, spenótban.
Jó a vérnek, segít megelőzni az anémiát
• A Spirulinában több, mint 3900%-kal több béta-karotin van, mint a sárgarépában.
Jó a szemnek, erős antioxidáns, immunerősítő
• A Spirulinában több, mint 375%-kal több protein van, mint a tofuban
Az izomrostok építőeleme, diétában szükséges
• A különlegesen jó antioxidatív potenciállal rendelkező Spirulina Pacifica® plusz védelmet nyújt napjaink rohanó életében
1 adag Spirulina = 5 adag gyümölcs & zöldség
A Spirulinát koncentrált tápértéke ideális tápanyagkiegészítővé teszi minden életkorban, minden életstílushoz.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.